Transporter | A-hus
Hoppa till innehållet

Säkra transporter med A-hus

För oss är inte bara kvaliteten på våra hus det som spelar roll. Det ni beställer ska även levereras på rätt tid och på ett miljövänligt och säkert sätt. Vi tycker att därför att det är viktigt att alla parter är med i lastplaneringen. En tät dialog kring leveransen innebär att vi kan optimera produkten så att den blir så kostnadseffektiv som möjligt.

Deromegruppen har drygt 50 bilar i sin fordonsflotta. När leverans sker med egna bilar tryggar vi leveransen ytterligare genom våra chaufförer som inte bara har stor erfarenhet av tidigare leveranser, utan även besitter baskunskaper för montage. Denna erfarenhet underlättar på montageplats och snabbar på tömning av lastbilsekipaget. Väljer ni dessutom att dra nytta av ett erfaret montageteam med snickare, kan tömning av ett ekipage ske på i genomsnitt två timmar.

TORR FABRIK, TORR LEVERANS

Alla A-hus huselement byggs i vår torra, varma fabrik i Anneberg utanför Kungsbacka. För att bevara produkten i samma torra skick använder vi oss av täckta bilar och släp för att trygga fuktsäkerheten. Under sommaren 2016 implementeras även en specificerad följesedel till varje ekipage, så att ni som beställare kan ha full kontroll på vad som följer med varje bil.

MILJÖMEDVETNA TRANSPORTER

Miljömedvetenhet är ett av A-hus och Deromegruppens kärnvärden. Det vill vi inte bara leva upp till i vår produktion, utan även hela vägen ut till byggplats. Därför är en stor del av våra transporter fossilfria. Detta är något vi hela tiden arbetar med att förbättra och förfina. Idag hittar du märkningen ”Fossilfri leverans” eller ”Grön leverans” på alla våra bilar som kör på miljövänligt bränsle.

 

Transporter_1

Transporter_5

Transporter_2

Transporter_4

Produkten har lagts i kundvagnen

Är du privatkund och intresserad av våra villor? Besök a-hus.se!