Om A-hus Pro | A-hus
Hoppa till innehållet

Det här är A-hus Professional

A-hus Professional producerar och levererar prefabricerade byggsatser - allt från småhus till flervåningshus. Med över 40 års erfarenhet i branschen är vi kunniga och effektiva inom prefab. Vi erbjuder en väl utvecklad och energismart produkt till ett förmånligt pris.

A-hus Professional värnar om miljön och vi har lagt ner mycket kraft på att skapa en konstruktion som är så energismart som möjligt. Vår konstruktion uppfyller både dagens och morgondagens energikrav redan nu. Vår 3-skiktsvägg är en av marknadens bästa energiväggar med ett välplacerat obrutet isolerskikt som ger minimalt med köldbryggor. 

A-hus Professional har stor erfarenhet inom export och har genom åren levererat byggsatser till bland annat Norge, Danmark, Holland, Tyskland, Japan och Kina. 

Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.

FÖRDELAR ATT BYGGA MED PREFABRICERADE BYGGSATSER

- Ett tätt hus på en dag

- Fuktminimerad lösning

- Kortar ledtiden fram till inflyttning

- Halverar byggtiden på byggplats

- Statik, konstruktions- och monteringsritningar ingår

LÄS MER I VÅR KATALOG >> 

 

MED DEROMEGRUPPEN I RYGGEN

A-hus har varit hustillverkare sedan 1947 och är en del av Deromegruppen, Sveriges största familjeägda träindustri.

Derome AB är ett företag med anor från 1947 då Karl Andersson startade verksamheten med en cirkelsågbänk i just Derome. Idag driver andra och tredje generationen Andersson Deromegruppen, med verksamheter inom takstolar och prefabricerade byggkomponenter, bygghandel, hus och bostäder, timmerinköp, trävaror, pellets och biobränsle. Deromegruppen jobbar med hela kedjan – från skog till färdigt hus – och stoltheten över att få arbeta med det förnybara byggmaterialet, trävaran, är stor hos såväl ägare som medarbetare.

 

AAA-ISO-certifiering_Logos_grå.jpg

Deromegruppen_logo.png

Produkten har lagts i kundvagnen

Är du privatkund och intresserad av våra villor? Besök a-hus.se!